Info om långfärdssegling på svenska

Här under samlar vi lite sidor med information om långfärdssegling som vi har på svenska. De är de som belyser lite mer våra kostnader, utrustning och lite annan information om långfärdssegling.

Här hittar man bland annat info om:

Förberedelsekostnader för långfärdssegling

 

Utrustning för långfärdssegling

 

Dokument och papper för långfärdssegling

 

Kostnader för seglingen

 

YouTube Videos

 

Our Route

 

Vill bara också tillägga att vi bara gjort en seglingsresa, och inte är några experter på ämnet. Men vi känner att det är väldigt hjälpsamt att läsa olika personers erfarenheter och åsikter när man planerar för en sådan här resa, så därför gör vi ett litet bidrag till det här.

Så se det som vi skriver en bra input för att förbereda för en seglingsresa, men i slutändan är man ju den som känner sig själv och sin båt bäst och då fattar man först och främst beslut efter det. 🙂

Här nedan finns lite blogginlägg listade (på engelska) där det finns lite information från olika delar av vår resa.

Överfarter
Kanaler
Dokumentation
Utmanande segling
Övrigt

Om man vill sträckläsa alla blogginlägg från resan vi gjort, finns länkar till alla under Our route.

Om man vill läsa om alla förberedelser vi gjort innan avresa för vår långfärdssegling kan man gå till Preparations before departure där alla blogginlägg för vår renovering av segelbåten finns.

långfärdssegling
Ankrade i Tobago Cays, St Vincent och Grenadinerna. När vi planerade vår långfärdssegling hade vi sikte på dessa fantastiska turkosa vatten, och var så glada över att vi tog oss dit!